Черно море и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в доста посредствен мач от осминафиналите за Купата на България. Реваншът е на 17 ноември, от 13.30 часа в Пловдив, и вече там ще се определи кой ще продължи напред.

ВИДЕО ОТ ДВУБОЯ - ВИЖТЕ ТУК!

Черно море владееше повече топката, но гостите от Ботев отправиха доста по-сериозен брой удари към вратата на Георги Китанов. Множество центрирания бяха основното оръжие, на което залагаха двата състава.

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо, който изтърпява наказание, изгледа мача от трибуните. В неговото отсъствие от скамейката, футболистите му така и не успяха да застрашат с нищо Адам Стаховяк в продължение на 90 минути.

ВИДЕО: Постничко реми между Черно море и Ботев, ще решават изхода в Пловдив

източник: БГНЕС

В по-любопитните ситуации за домакините, през първото полувреме Окоро първо игра с ръка, а след това Райков и Илиев се сблъскаха помежду си, вместо да нанесат удар. В самия край на мача Петров игра агресивно срещу Стаховяк, и при опита да достигне до една изсипана в наказателното поле топка, му бе свирено нарушение.

Ботев бе доста по-агресивен, поне в сравнение с противника си, Ромарио, Вадер и Анисе имаха удари към Китанов, но младият страж се справи.

Второто полувреме бе лишено от каквито и да било офанзивни действия, като Черно море постепенно затвори играта си, и така нито „моряците“ играеха футбол, нито позволяваха на Ботев да играе. Иван Цветков и Валери Домовчийски се появиха на терена, в търсене на успех от страна на пловдивчани, но пред тях не се откри нито едно сериозно положение.

Феновете на гостите дори пропуснаха това скучно второ полувреме, тъй като част от тях напуснаха за кратко стадиона на почивката, а след това не бяха допуснати обратно. В знак на солидарност, и останалите привърженици напуснаха "Тича", затова след подновяването на играта Ботев вече нямаше агитка във Варна.

ВИДЕО: Постничко реми между Черно море и Ботев, ще решават изхода в Пловдив

източник: БГНЕС