Новият македонски централен нападател на Локомотив Сф Мариян Андонов даде интервю за Гонг след победата на неговия отбор над Спортист Своге с 4:0. Той разкри, че има уверението на около 20 негови приятели в родното му място в Македония Гевгелия, че ще дойдат в Скопие да подкрепят Локомотив Сф в мача срещу Металург. Очаква се те да бъдат облечени с фланелките на Локо Сф и да викат за българския отбор.

„Вече двайсетина дни съм в Локомотив Сф и трябва да ви кажа, че се чувствам много добре, направо фантастично. В клуба има много добри хора и добри футболисти“, каза в началото футболистът.

Той коментира и съперника на Локо Сф в Лига Европа Металург. „Те са опитен и много добре организиран отбор. Ще трябва много внимателно да браним вратата ни по време на първия мач в Скопие. Добре са подготвени и имат много добри футболисти. Не искам сега да се ангажирам с прогноза кой ще се класира, нека да говорим след мачовете. Не очаквам да има много фенове на Металург на стадиона, защото в Скопие Вардар е най-популярен. Няма да е изненадващо да се чувстваме като домакини там, защото очаквам Локомотив да има повече фенове, отколкото Металург. Много ми е мило, че ще играем в Македония, за де се види, че някои футболисти имат качествата да играят в националния отбор“, завърши Мариян Андонов.