Старши треньорът на Левски Николай Костов предприе нетрадиционно решение като изправи пред камерите и микрофоните на Аерогара София двете най-млади момчета в тима. Това стана при отпътуването на „сините” за Анталия, където ще е третият зимен подготвителен лагер на тима.

Атонио Вутов е на 15 години и половина и е 9-ти клас. Борислав Цонев е с една година по-голям и съответно вече е в 10-ти клас. Техният наставник реши да ги представи пред журналистите и както самият той каза: „Да им вдъхнем малко самочувствие”.

Напълно нормално, при първия си сблъсък с гората от микрофоните, тинейджърите бяха леко смутени. Все пак те търпеливо издържаха това свое първо изпитание.

Двамата все още не могат да определят дали присъствието им в първия тим на Левски е реално, или някакъв проблясък. „Ще видим занапред дали треньорът ще разчита на нас”, казва Боби, чийто брат близнак Радослав не отпътува с отбора заради ангажименти с националния тим на България в своята възраст.

„На този лагер ще сме двамата в стая. Нормално е по-големите да ни се карат. Все пак сме най-малките. Изисква се най-много от нас. Не са ни карали да носим вода или бутонките на по-опитните футболисти. Но е нормално да помагаме”, продължи Цонев, който иззе водещата роля пред репортерите, може би заради факта, че е „по-възрастен”.

„Мечтата ни е да заиграем в първия тим на Левски. На този етап са такива. След това...”, категорични бяха Цонев и Вутов.

„Благодарим на родителите ни и приятелите, които ни подкрепят. Ще се стремим да вървим все по-нагоре и нагоре”, завършиха младоците.