Втора поредна победа постигне в предсезонните си контроли тимът на Локомотив София. Столичните железничари разбиха с категоричното 4:0 Спортист Своге в двубой, който се игра на стадиона в квартал „Надежда“. Само преди два дни Локо София се наложи с 2:0 над Черноморец Бургас.

Три от попаденията паднаха след почивката, а наставникът Диян Петков пусна като титулярен състав следните 11 футболисти: Пейков, Гаров, Върбанов, Н.Васев, Ат.Атанасов, Горанов, Велев, Манолов, Андонов, Романов и Янев.

Първото попадение в срещата падна в 22-та минута, когато Румен Горанов стреля от пряк свободен удар от около 26 метра и прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Димитров за 1:0. Преди почивката Локомотив София можеше да увеличи преднината си с поне още два гола, но Горанов и Романов стреляха в гредите на вратата на Спортист Своге.

Резултаът стана 2:0 само две минути след поновяването на срещата, след хубав извеждащ пас към Йорданов, който след това преодоля вратаря на гостите и вкара за 2:0.

На почивката на терена се появи Йорданов на мястото на Велев. В 61-та минута в игра за Локо Сф се появиха още Савич, Караджинов, Иванов, Добрев и Писаров. След това домакините вкараха още две попадения.

В 77-та минута влезлият току-що Божинов центрира от корнер в наказателното поле на Спортист и Добрев засече топката с глава и я прати във вратата на Димитров.

В 81-та падна и четвъртият гол. Искрен Писаров догони една топка в наказателното поле на Спортист, след което върна към Караджинов, който с десния крак прати топката в десния ъгъл за крайното 4:0.