Старши треньорът на Пирин Благоевград Костадин Ангелов изрази задоволство от протеста, който се опитаха да организират „малките” клубове в родния шампионат. Мачът между „орлетата” и Славия на стадиона в квартал „Овча купел” започна с няколко минутно закъснение, а официалният мач между Калиакра и Левски изобщо не се състоя.

„И двата тима имахме добри положения, особено Славия в края на мача. До 70-ата минута ние пропуснахме добри възможности, които не реализирахме и това ни коства победата”, заяви Коце Ангелов.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ИНТЕРВЮТО НА КОЦЕ АНГЕЛОВ!

„Искам да кажа, че съдийството беше наистина на ниво и се радвам, че явно тези протести и тоя шум дават резултат. Като изключим едно положение за дузпа, реферът беше на ниво. Казвам това, за да не си помислите, че Пирин напада винаги съдиите.”

„Надявам се, че ефекта от тези протести да е по-дълъг. В България сме много примирени хора и един такъв протест ни се струва голям скандал. Това е напълно нормално. Ясно е, че в България клубовете като нас се ощетяват. Ясно е, че има някакви игри, някакви решения, които се вземат на по високо ниво”, каза още специалиста, известен с прякора си Лаптопа.