"Един треньор трябва да е готов да си тръгне от отбора си във всеки един момент", сподели наставникът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски след загубата на тима му с 0:3 като гост на Славия.

"Белите" постигнаха пореден успех в шампионата, докато "смърфовете" доказаха, че имат вътрешни проблеми и така и не успяха да попарят вратаря на домакините.

"Със сигурност не е приятна една такава класическа загуба. Първото полувреме играхме под нашето ниво и домакините вкараха два гола от две положения. През второто полувреме се опитахме да поправим нещата, не успяхме, останахме с човек по-малко. Домакините се върнаха назад, честитя им победата", сподели македонецът.

Босът на тима Коко Динев си тръгна доста ядосан от стадион "Славия" след показаното от играчите му и намекна, че мисли за рокади в отбора. Канатларовски обаче приема спокойно нещата.

"Всеки треньор трябва да е готов да си тръгне във всеки един момент. В моята работа се старая винаги тимът ми да върви. Сбърках и аз, сбъркаха и играчите ми", продължи Канатларовски.

Той разкри и какво е казал Динев на играчите, когато е влязъл в съблекалнята на почивката при резултат 0:2. "Той е собственик на отбора и е нормално да е недоволен. Каза да играят, да се стараят и това беше", завърши спецът.