Христо Йовов се срещна с фенове на Левски, след което заяви, че иска да остане при „сините”. По всичко изглежда, че финансовите параметри по новия договор са без значение за футболиста.

„Парите не са важни, трябва да седна и да говоря с Иванов, защото съм човек на думата, а съм дал такава. В събота, неделя или понеделник се надявам пак да се видя с вас и да обясня цялата ситуация. Истината е, че аз още не съм взел решение, много е трудно, защото говорим за края на моята кариера. Всички футболисти казват, че такова решение се взима трудно, сега и аз го разбрах”, обясни уклончиво Бижутера.

„Аз съм от дълги години в Левски. За мен ще е удоволствие да остана още в този отбор. Още по-добре е, че съм желан. След като са ми предложили нов договор, значи, че разчитат много на мен. Няма смисъл да коментирам думите на Георги Иванов, те са ми показали, колко много държат на мен с поведението си. Сега просто трябва да намерим решението. Аз не съм най-важната страна в този казус, най-важен е Левски. Нека изчакаме до понеделник”, продължи по темата капитанът на Левски София.

„Ако нямах съмнения, щях да съм решил, но Левски е много важен за мен. Иначе от доста години се опитвам да бъда в час с нещата в България. Интересувам се, знаете, че преди четири години жена ми беше кандидат за кмет. Сега тя е общински съветник. Запознат съм с проблемите на общината, това не е нещо ново за мен”, каза играчът на Левски.

„Надявам се да взема правилното решение. За мен времето тече много по-бързо, отколкото за вас по този въпрос. В понеделник ще изляза и ще кажа да оставам да помогна за евротурнирите, или това не стои на дневен ред като опция и приключвам. Футболисти идват и си тръгват от Левски. Гара Дембеле е много важен, както вие го нарекохте, той е машина за голове, но трудно може да остане в Левски и България. Това е животът, това е футболът, но пък ние като клуб ще получим много пари от такъв трансфер”, допълни Христо Йовов.