Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович заяви, че „сините“ все още не са се превърнали в екип, който да може да мачка противника. Сръбският специалист допълни още, че тимът от „Георги Аспарухов“ не търпи да има една победа сега, а другият успех да дойде, чак след 20 дни.

„На мен ми е ясно как ще започнем мача, но във футбола е важно, не само как ще започнеш, ами и как ще завършиш. Дано да вземем 3-те точки“, започна „синият наставник“.

„Генков и Вутов имаха здравословни проблеми през седмицата, Старокин също пропусна тренировка. Вчера всички тренираха, дано и днес да е така. Възможно е да има промени в състава, но ние искаме да изглеждаме така както срещу Пирин Гоце Делчев. Ние все още не сме отбор, който да може да гази противника, но може да го излъжем“, продължи Йоканович.

„Ние сме Левски и не трябва да се страхуваме от никого. Да, имаме респект към Берое. Но аз съм чужденец и когато дойдох тук, знаех само за Левски и ЦСКА. Берое качествен тим, умее да атакува противника още от неговата половина“, каза още треньорът.

„Ако правим същите грешки като с Пирин ГД, играчите на Берое ще се възползват. Това не са непоправими грешки и не се дължат на липса на качества, а на липса на концентрация. Те трябва да говорят помежду си“, анализира Йоканович.

„Проблемът е, че загубихме 6 точки в първите 3 кръга. Разбира се, когато се стигне до такъв момент, може да има дребни недоразумения в съблекалнята. Моята работа като треньор е да овладявам тези ситуации, но и футболистите трябва да разберат, че трябва да играят само за победа. Ние трябва да побеждаваме, не е извинение, че скамейката е къса. Левски не търпи да има една победа сега и една след 20 дни“, обясни Йоканович.

„Ще се опитам да променим нещата с Гаджев и да получа от него това, което искам. Той е е един много опитен играч и очаквам той да бъде един от най-важните ни състезатели“, каза сърбинът.

„Огледахме със Сираков много играчи. Но имаме ограничен бюджет и това ни пречи да вземем тези, които са наши фаворити. Аз съм треньор на Левски и трябва да тренирам играчите, с които разполагам, а тези, които нямам мога да си кажа само мнението“, завърши Йоканович.