Временният треньор на Левски Ясен Петров остана доволен от победата с 2:0 на Берое в първи мач от 28-ия кръг на А група. Головете за „сините“ реализираха Иван Цветков и Жуниньо.

„Доволни сме, че победихме. Берое е един корав противник, който притежава футболисти, които играят на скорост. Въпреки проблемите през седмицата и поетия риск да пуснем един млад играч Антонио Вутов, съумяхме да вземем победата, Можехме да го направим много по-рано“, коментира Ясен Петров.

„Мисля, че за тази крехка физика, футболните му качества се виждат. Антонио Вутов участва и в първия ни гол. Като дебют мисля, че се справи добре. Имаше едно спорно решение при гола на Рамос. Дано съдията не е сгрешил, но се случват такива неща“, каза още наставникът на „сините“.

"Във входа на срещата започнахме да намераме своето лице. Съжалявам, че не успяхме да решим мача още в началото на второто полувреме. Отборът на Берое игра също добър футбол и се получи добър мач. Очаквах Берое да играе открито защото нямаше какво да губи. Те играха спокойно и освободено, докато при нас си личеше напрежението, особено в началото на мача. За нас всички двубои влизат в графата „задължителни“.