Старши треньорът на Левски Ясен Петров даде своята последна пресконференция преди мач на „сините“. Той смята, че играчите му трябва да бъдат много отговорни в предстоящите 90 минути срещу последния Светкавица. „Не би трябвало да изпадаме във ваканционно настроение. Трябва да играем отговорни и изключително концентрирано в тези 90 минути. Вярвам, че утре момчетата ще излязат и ще си свършат работата“, заяви Петров.

„В живота всичко се случва. Имаме още един мач, който трябва да вземем заедно с футболистите и целия екип. Това е поредният задължителен мач. При всички положения имам прекалено хубави спомени от престоя си в Левски. Най-важното е да изиграем един хубав мач утре. След това ще говорим за всичко останало“, продължи треньорът на „сините“, който може и да остане на работа в клуба.

„Нека не говорим сега, след мача утре може да правим по-задълбочени оценки, а и това е по-скоро ваша работа. Дадохме шанс на много млади момчета, който има очи ще ги види тези неща, ако поиска. Който и да излезе на терена, трябва да знае, че тази фланелка е много тежка и с нея трябва да се играе много отговорно. Аз лично вярвах, че другите отбори ще сбъркат, виждате, че първенството е интересно и всеки греши. Всеки е способен да се спъне някъде. Още веднъж потвърждавам, че това го очаквах“, завърши Ясен Петров на днешната си пресконференция.