От сряда с Локомотив София тренират централният защитник от Сенегал Сахер и мароканският халф Юсуф. Екип на Gong.bg присъства на предиобедното занимание в петък и ви предлагаме снимков материал от участието на двамата в тренировъчния процес.

ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ ЛАГЕРА НА ЛОКО СОФИЯ ТУК!

Старши треньорът Диян Петков проведе занимание на терена в Ново Делчево. Там пред погледа на фенове на футбола от региона сенегалецът и мароканецът участваха в заниманието като получаваха помощ от Владо Манчев, който на френски казваше какво трябва да се прави.

Сенегалският централен защитник Сахер е на 24 години и идва от шампиона на своята страна. Освен това, за последния мач на Сенегал той е бил извикан и в националния отбор.

22-годишният Юсуф е марокански халф с френски паспорт и идва от трета френска дивизия, където е бил обявен за най-добър млад полузащитник. По-рано от Локомотив бяха заявили, че е алжирец, но днес Диян Петков уточни в интервю за Gong.bg, че става въпрос за марокански футболист.

Двамата тренират съответно с екип с номер 27, с който е сенегалският защитник Сахер, а с номер 2 е мароканецът Юсуф, както личи и от снимките с тях.

Двамата ще бъдат на проби при „червено-черните”. В отбора се очаква да пристигнат още трима чуждестранни футболисти за тестове.