Бразилецът Уилсон Де Соуза Паула Жуниор - Кейшара направи първа тренировка с шампиона Лудогорец, след като бе привлечен преди няколко дни в тима от Разград.

23-годишния ляв бек, който дойде елитния португалски Жил Висенте, разкри пред българските медии, че е отхвърлил оферти от португалските грандове Бенфика, Спортинг Лисабон и Брага за да акостира в Лудогорец.

ВИДЕО и СНИМКИ: Новият в Лудогорец: Отказах на Бенфика и Спортинг, за да дойда в Разград

източник: снимки: Gong.bg, Валентин Грънчаров

„Много съм щастлив да бъда тук. Впечатленията ми от Лудогорец са страхотни. Все пак това е шампиона на България. Сега остава да работя много и стъпка по стъпка да се развивам”, бяха първите думи на кариоката пред българските медии.

„Да премина в Лудогорец беше труден избор, защото имах предложения и от португалски отбори. Но все пак Лудогорец е шампион и реших, че искам да се състезавам за този тим. В Португалия от мен се интересуваха Бенфика, Спортинг Лисабон и Брага. Поне така се пишеше в медиите. Явно те са били впечатлени от начина ми на игра, но все пак се надявам, че съм взел правилното решение идвайки в Лудогорец”, заяви Кейшара.

ВИДЕО и СНИМКИ: Новият в Лудогорец: Отказах на Бенфика и Спортинг, за да дойда в Разград

източник: снимки: Gong.bg, Валентин Грънчаров

„За останалите отбори в България не съм чувал нищо, защото в Бразилия е малко трудно да стигнат новини за Вашите тимове. Но когато разбрах, че ще играя в Лудогорец, започнах да чета за България – разбрах, че новия ми тим е спечелил титлата и купата на страната. В общи линии, това е”, разкри какво знае за България и футбола тук новото попълнение на шампионите.

„Започнах кариерата си на 17 години в школата на бразилския Санто Андре. След това играх и в други отбори от родината ми. Впоследствие подписах договор за 2 години в Португалия, в Жил Висенте. Отборът ми спечели промоция за Първа лига и стигнахме финал за Купата на страната срещу Бенфика, който загубихме”, презентира накратко кариерата си Жуниор Кейшара.