Футболистите на Левски демонстрираха добро настроение на последната си тренировка на стадион „Георги Аспарухов” преди мача реванш с АИК в четвъртък.

Още докато загряваха играчите показаха, че очакват спокойно сблъсъка с шведите, след който ще се разбере кой от двата отбора ще играе в групите на Лига Европа.

Вижте видео клип, който показва доброто настроение на „сините” футболисти. По време на „квадратите” най – емоционално бе при Гарра Дембеле, Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн и Майкъл Тевия. Тъмнокожите футболисти се забавляваха и непрекъснато се закачаха.

При едно от разиграванията „жертва” стана Гарра Дембеле. Той не отигра правилно топката и се наложи да изтърпи „гаврата” останалите да му се нахвърлят и да го бият по ушите с така наречените „Пуканки”, да го удрят с пръст по ушите.

Гарра изтърпя майтапа на останалите и се нахвърли на Майкъл Тевия, който се скъса да му се смее. Тевия заяви, че ушите на Гарра са пораснали след това упражнение.

Супер звездата на Левски си изкара „яда” над Георги Петков като му се хвърли „на първа” и стъпи здраво върху вратаря. Коментарът на Петков след това бе лаконичен : „Старите лъвове не са уважавани от младите.”

Иначе Петков и Митрев влязоха в клубния автобус прегърнати за да опровергаят слуховете, че двамата не са в добри отношения.