Берое се подсили с двамата бразилски нападатели - Жоао Франсиско де Салес и Родолфо Шавиер Невес седмица преди началото на сезона в А група. Жоао и Родолфо подписаха тригодишни договори с отбора на Берое.

Жоао Франсиско де Салес е 26-годишен. Той е висок 183 см., тежи 77 кг. и за последно е играл в китайското първенство за местния Вуан Жал.

Жоао започва професионалната си кариера в Америка СП, а след това преминава в Сао Каетано. През сезон 2006/2007 нападателят се подвизава в чешкия Слован Либерец.

След това кариерата на Салес преминава последователно през Гремио Катандувензе, японския Вентфорет Кофу, бразилския Моги Мирим и японските Вегалта Сендай и Йокохама. През сезон 2010/2011 Франсиско е част от отбора на Брагантино. След това играе в местните Икаса и Арапонгас.

Родолфо е 23-годишен. Той може да играе еднакво добре, като дясно крило, и като централен нападател. Висок е 177 см. и тежи 72 кг. Кариерата му преминава през бразилските отбори на Демократа, Профуте, Фигуейрензе, Американо и Сера.

ВИДЕО и СНИМКИ: Берое се подсили с двама бразилски нападатели

източник: beroe1916.com