Старши треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо демонстрира, че все още не е забравил нищо от играта, и записа победа над Димитър Бербатов и неговия отбор, в демонстративен мач на малки вратички.

След срещата, завършила 4:3 за Гонзо и компания, наставникът на „сините” сподели детайли за селекцията на тима и предстоящия сезон.

„Свършихме доста работа и през почивката. Надяваме се да сме готови и за подготовката, и за сезона. Никой не се съмнява, че ще е тежък. Поставили сме си за цел да влезем в евротурнирите, да вземем Купата, да станем шампиони, така че ще ни трябва доста енергия,” коментира Иванов.

„Аз две години вече съм на най-ветровития пост, вече съм свикнал на това напрежение. При мен винаги е имало напрежение, когато си футболист на Левски, водеща фигура, винаги има напрежение,” отбеляза Гонзо. „И миналата година изпълнявах и двете функции, и съм сигурен, че ще успея. Успяваме всички заедно.”

Относно новите попълнения, чакани в Левски, той добави: „Не искам да обявявам още, на 17 ще ги обявим, но имаме четири нови попълнения, най-конвертируемите в българското първенство. Текат и преговори, очакваме двама чужденци. Убеден съм, надявам се, до началото на подготовката, да сме всички. Тодор Христов е последното попълнение, всеки един има качества, и сме го забелязали, щом е в Левски. В Левски случайни хора няма.”

За друг чакан трансфер, но навън, този на Гара Дембеле, „синята” легенда обясни: „Очакваме тези дни да финализираме нещата. Остават малки детайли. Немски отбор е, няма да казвам кой. 99% всичко е сигурно.”

„Доста футболисти следяхме. Ние работим по селекцията две месеца преди края на първенството. Футболистите, които ни трябваха, сме ги взели, имаме и нападател от чужбина.

Но докато не стане факт, нищо не е сигурно,” каза още по темата селекция Георги Иванов.

За мачлето срещу Бербатов, Гонзо завърши:„Този мач беше повече между приятели, не е важен резултата. Изпитахме удоволствие. Нормално е, добри футболисти, да стане равностоен мач. Важно е, че изпитахме удоволствие от играта. Когато си добър спортист, винаги искаш да побеждаваш. След мача, пак сме си приятели, врагове сме само на терена.”