Спортният директор на Левски Георги Иванов Гонзо заяви, че тимът на „сините” е показал добър футбол при победата с 3:2 над Берое. Босът на столичани сподели още, че според него не е имало дузпа през второто полувреме, когато отборът на Берое изравни за 2:2.

„За мен нямаше дузпа за Берое. Успяхме да вкарахме хубави голове. Съжалявам, че не си вкарахме по-рано головете и треперихме до края. Всеки мач създаваме по минимум 4-5 положения. Трябваше ни самочувствието, което загубихме след загубата от ЦСКА”, заяви Гонзо.

„Показахме, че можем да играем футбол. Футболистите, които заместиха хората, които отсъстваха показаха добри неща днес. Много е трудно да се играе красиво, когато играеш срещу десет човека. Илиан Илиев го уважавам като човек и треньор. Битката днес беше между Левски и Берое, а не между мен и него. Дори и да не станем шампиони всеки мач играем за победа. Левски не е в такава светлина в каквато го представяте. Левски доминира и създава положения, но досега не успяхме да вкарваме. Беше проблемът липсата на голове. Днес радващото е, че вкараме три гола”завърши Георги Иванов.