Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви, че единственото, което мислят сините е победата над Литекс в утрешния сблъсък.

„Левски във всеки мач играе само за победа. Друго не ни минава през главите преди мача с Литекс”, категоричен е Гонзо.

„Групата е от 20 футболисти, защото всички тренираха много добре през седмицата и ми е трудно да избера кои да отпаднат. Ясен ми е стартовия състав, знам с кои играчи ще започна”, сподели Иванов.

„Всички са здрави, тренират с голямо желание, искат да играят. Ние сме отбор и е добре да бъдем по-често заедно. Знаем с кои футболисти ще започнем, те са наясно с това, знаят какво трябва да правят”, продължи Иванов.

„Много е смешно във футбола някой да поставя ултиматум. Левски има цели, ние искаме да станем шампиони. По-голям ултиматум от това няма. Тодор Батков гледа тренировката, поздрави футболистите. Това им вдига самочувствието, защото те усещат, че той е съпричастен. Още сме в началото на шампионата и е рано някои от отборите да си правят сметки. Нека по-добрият спечели”, допълни наставникът.

„Знаем силните и слабите страни на Литекс. Въпросът е как ние ще играем в този мач. Не искам да коментирам отбора на Литекс, а и това не е моя работа. Надявам се футболистите да изпълнят тактическите неща, които сме им задали”, отбеляза още бившият централен нападател.

„Вярвам, че публиката на Левски ще подкрепи отбора. Не съм гадател, за да знам колко публика ще има на стадиона утре вечер. Дано дойдат колкото се може повече хора”, завърши Гонзо.