Главният мениджър на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че през последните три седмици отборът върви във възходяща линия.

„Паузата се отрази добре. Имахме достатъчно време да тренираме и да наблегнем на нещата, които липсваха. Аз съм доволен от играта срещу Ботев Враца и смятам, че през последните три седмици имаме подобрение в нашата игра”, коментира Иванов.

„Знам кои ще играят срещу Миньор Перник. Хубаво е, когато всички са готови. Проведохме три тактически занимания. Новите футболисти вече показват възможностите си”, добави Гонзо.

„Левски последните години играе успешно в Перник с изключение на последния мач, който завършихме 0:0, но изпуснахме сигурно 5-6 голови положения. Аз не се притеснявам от развоя на мача. Левски е по-класният отбор. Мисля, че всички мерки са взети от полицията за реда на трибуните. Аз смятам, че на терена ние ще се справим с напрежението. Кирил Акалски е контузен от три седмици”, сподели главният мениджър на Левски.

„Имаме цялата информация за силни и слаби страни за играта на Миньор Перник. Аз не се притеснявам от отбора на Миньор. Сигурен съм в качествата на моите играчи. Мачът с Черно море и с Монтана не бяха изиграни по най-добрия начин, но затова има субективни причини, тъй като имахме много контузени играчи. През последните три седмици Левски върви във възходяща линия. Отборът на Левски ще изглежда по различен начин в Перник. Не мога да коментирам отборът на Миньор”, допълни старши треньорът на „сините”.

„Отборът на Левски винаги е бил дразнител за Миньор. Те ще използват еуфорията по трибуните, но ние сме по-класният отбор. Важно е как ще играе нашият отбор. Сержиньо Грийн тренира от една седмица наравно с отбора и не виждам причина да не играе срещу Миньор”, каза още Гонзо.

„Аз се радвам като има футболисти от Левски, които са повикани в националния отбор. Симеон е млад футболист, който тепърва ще се развива. Не може да гадаем дали Тони Калво е във форма. Това може да бъде видяно на терена. Най-важното е как футболистите играят в мачовете. Има положителна промяна в отбора. Може би напрежението в отбора спадна. Смятам, че ще виждаме един по-силен Левски”, завърши Георги Иванов.