Георги Иванов заяви в Спортно Шоу Гонг, че има доста сериозна оферта за полузащитника на Левски Дарко Тасевски. Гонзо добави, че Гара Дембеле почти сигурно ще напусне тима през лятото.

„В момента това е периодът, в който имаме много работа. Сега е периодът, в който има най-много работа за длъжността спортен директор. За Гара Дембеле има доста голям интерес. Той ще напусне отбора почти сигурно. Неговото ниво вече не е за българското първенство и много трудно ще го задържим. Мисля, че трансферът ще стане скоро. Аз и собственикът на клуба искаме всичко да стане бързо, за да може да вземем нов футболист. През зимния трансферен прозорец дойде една оферта от Вердер, която пристигна много късно и не ни позволяваше да намерим негов заместник“, коментира Георги Иванов.

„Има оферти и за Дарко Тасевски. Той е футболист, който даде много на отбора и сега се нуждае от ново предизвикателство. Има доста сериозна оферта за него, която устройва, както клуба, така и футболистът“, добави Гонзо.

„Веско Минев е на 31 години и е нормално да си мисли за бъдещето. Ние му бяхме гарантирали, че при добра оферта ще го продадем. Футболистите в България не взимат малко пари, но може да взимат два,три пъти повече в чужбина. Малко са футболистите, които играят за идеята Левски. Александър Александров даде много на Левски и също си тръгва”, сподели Иванов.

„До октомври Христо Йовов ще бъде професионален футболист, а след това ще излезе в неплатен отпуск и ако спечели изборите, ще стане кмет, а ако не стане, ще продължи да играе и ще изпълни договора си. На Митрев му бе даден шанс, който той не успя да използва. В момента имаме вратар, който използва шанса си. Имаме трима добри вратари, които са равностойни. Видович, след като дойде от Анортозис не оправда очакванията. По всяка вероятност договорът му с Левски ще бъде прекратен и ще го освободим”, каза още Гонзо.