Старши треньорът и спортен директор на Левски – Георги Иванов-Гонзо победи на футбол на малки вратички звездата на българския футбол и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов с 4:3.

Отборът на Гонзо бе съставен от бивши футболисти – Йордан Петков, Георги Марков, Милен Георгиев, Мирослав Косев и Ивайло Петров-Пифа.

За тима на Димитър Бербатов играха на вратата Тодор Кючуков, Петър Златинов, Косьо Мирчев, Емил Гъргоров, кумът на Стилиян Петров Юли Димитров, Александър Томаш.

Гонзо и компания поведоха в резултата с красив гол на Мирослав Косев. Второто попадение за тима на Георги Иванов вкара също човек от щаба на Левски – Пифа.

След като дръпнаха в резултата с 2:0, футболистите на Гонзо намалиха оборотите, и отборът на Манчестър Юнайтед, с каквито екипи бяха облечени в тима на Бербатов, върна едно попадение чрез Александър Томаш.

При резултат 2:1 дойде почивката на мача. През второто полувреме футболистите на Гонзо вкараха нови два гола, като второ попадение на сметката си записа Миро Косев, а четвъртото бе дело на бургазлията Милен Георгиев.

Тимът на Бербатов се взе в ръце, и след като губеше с 4:1, в последните минути направи загубата си по-почетна. Първо Косьо Мирчев вкара за „червените дяволи”, а автогол си отбеляза помощник треньорът на Славия Йордан Петков. Въпреки че мачът бе между приятели, никой от двата отбора не искаше да загуби, и на моменти се получаваха остри влизания.

Двубоят бе ръководен от бургаския рефер Ахмед Ахмед, който се справи с мача, и не получи никакви забележки.

Мачът, игран на игрището на комплекс „Еврика”, бе наблюдаван от около 150 човека, които аплодираха всяко едно добро отиграване на Димитър Бербатов.

След мача, Бербатов отдели време за всички, желаещи снимки и автографи.