Защитникът на Монтана Георги Мечечиев заяви, че тимът му е можел да си тръгне с точка от София, от мача с Локомотив, но дузпата, отсъдена за негова игра с ръка в пеналта, е предрешила изхода.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО!

“Аз не съм чак такъв специалист, но за Локо София в София се свири. Същата дузпа за Монтана, първия полусезон в Монтана, не се свири. Така е преценил, свирил е. Вярно, удря ми се в ръката, но аз нито посягам да спра движението на топката, нито нищо. Не само за Локо София, за всички софийски отбори се свири,” заяви бранителят.

“Второто полувреме повече задържахме топката в средата, и завършващият удар ни липсваше. Ще коригираме грешките, и мисля, да се реваншираме на феновете си на мача с Калиакра,” отбеляза Мечечиев. “Личеше си, че можем да вземем нещо от мача с Локомотив, но тази дузпа обърна мача.”

“Нужно ни е повече самочувствие, и мисля, че през втория полусезон ще покажем, че Монтана може да играе добър футбол. Целта ни е не е оставане в групата, целта е възможно най-предно класиране,” коментира още той.

“Според мен продължаваме да сме стабилни, благодарение на кмета, всичко е точно, нямаме да взимаме нищо, просто трябва да мислим за футбол,” завърши Мечечиев за финансовото състояние на Монтана.