На първото занимание на Левски за новото първенство една от най- колоритните фенки бе младо момиче, което не криеше надписа на бялата фланелка , с която бе облечена.

Младата привърженичка на Левски бе с фланелка, на която пишеше „ Аз обичам П. Илиев”, като думата "обичам" бе заменена с едно червено сърце. Всеки, който видя надписа, не се поколеба да заяви, че е посветен на стража на Левски Пламен Илиев.

Ани бе на заниманието с две от приятелките си, които явно бяха дошли да й вдъхват кураж. Момичето обаче остана разочаровано, защото този, към когото бе отправено посланието, го нямаше. Вратарят на Левски и националния тим не бе на първата тренировка, защото националите ще се присъединят по- късно.

Младото момиче не пожела да прави каквито и да е изявления и единствено спомена името си. Тя не потвърди дали П. Илиев от надписа е Пламен Илиев, а само сладко се усмихна и се отдалечи с една от приятелките си. Остава да чакаме, когато Пламен Илиев започне подготовка с Левски, дали Ани отново ще се появи с фланелката с надпис „Аз обичам П. Илиев”.