Капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров бе награден днес за Футболист на седмия кръг и играч на месец септември в анкетата на Пресклуб България. Бадема коментира истерията, която се създаде след двубоя с Ботев Пловдив в сряда.

„Наистина се създаде истерия. Не знам коя от двете ситуации визирате, но при засадата съдията може би сбърка, но трябва да кажем, че ситуацията беше доста трудна. Колкото за дузпата, ако се върнем по-назад във времето, в мача за Купата срещу Ботев, още в 6-а минута техен човек игра с ръка в наказателното поле, но нищо не бе свирено. Грешки се допускат. Хубаво е обаче да говорим повече за футбол в България, защото той липсва“, каза Гъргоров.

Нападателят заяви, че основните конкуренти на Лудогорец за титлата ще бъдат Левски и ЦСКА „Със сигурност ЦСКА не трябва да бъде подценяван, защото вторият полусезон ще изглеждат още по-добре“, каза Гъргоров.

Той допълни, че в Лудогорец всичко се приема далеч по-спокойно, отколкото в останалите отбори. Бадема бе запитан и как би коментирал факта, че срещу Лудогорец няма отсъдена дузпа 55 мача. „Може да е имало някакви ситуации, но в повечето случаи съперниците ни имат един удар към нашата врата. Няма как да се отсъди дузпа без атаки. Възможно е да бъде свирена дузпа срещу нас, но е възможно и да няма такава до края на сезона“, каза Гъргоров.

Капитанът на разградчани призна, че договорът му приключва през лятото и все още не са водени преговори за неговото удължаване.