„Целите за лагера мисля, че са ясни – да се подготви добре отборът. Това ни е вторият етап от подготовката, четири отбора пътуваме със самолет, мисля, че няма да има проблем”, каза треньорът на Монтана Атанас Джамбазки преди излитането на тима за Анталия.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА АТАНАС ДЖАМБАЗКИ ТУК!

„Селекцията не е приключила, знаете, че се разделихме с основен футболист вчера и при всички положения ще търсим човек на тази позиция. Ще огледаме внимателно кой можем да привлечем и се надявам да бъде добро попълнение. Може да бъде и българин, и чужденец. Може някой да дойде на проби в Монтана

„Целите са ясни, ако може да се изкачим 1-2 места в класирането, ще бъде добре, да покажем добър футбол. Отиваме в Анталия да изиграем 4-5 контроли с отбори от чужбина, ще се види къде се намираме, и какво е нужно да коригираме до първи мач.”

„Най-важното е да няма контузии и да се подготвим за първенството. В Турция ще играем срещу отбори от Русия и Украйна, както и един от Норвегия. Тимове от сериозни първенства.”

„В нашия клуб няма никакви финансови проблеми. Всичко е изплатено и се дава на датата, на която всеки се е разбрал с ръководството, така че няма никакъв проблем”, заяви още Атанас Джамбазки.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА АТАНАС ДЖАМБАЗКИ ТУК!