Отборът на Славия поднови тренировъчния процес от тази сутрин, след като във вчерашния ден наставникът на „белите” Емил Велев отпусна почивен ден. С основната група не се подготвяха двама футболисти.

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖ ОТ ТРЕНИРОВКАТА

Бразилецът Рафаел Барбоса остана в София заради проблеми с прасеца. Централният защитник няма да се връща в лагера на „белите”, а ще се възстановява по специална програма до завръщането на тима в столицата.

Тренировката пропусна и един от вратарите на тима – Стефано Кунчев. Младият страж бе оставен да почива от треньорското ръководство заради болки в кръста. Следобед футболистите имат още една тренировка, която отново ще се проведе на терена в Марикостиново.

Утре тимът на Славия ще изиграе първата си контрола срещу тима на Банско, като на този етап единствено се знае, че проверката би трябвало да е от 13 часа.

В приятелския мач ще бъде тестван дефанзивният халф Ерисон Баяно. Бразилецът тренира с „белите” от края на миналата седмица, като по всяка вероятност след проверката ще стане ясно неговото бъдеще и дали то ще бъде свързано със Славия.

Очаквайте по-късно и видео от тренировката на Славия.