Главният мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович заяви, че предстоят нови преговори между клуба и Александър Тунчев за евентуалното му връщане на „Българска армия“. „Вчера се видяха Димитър Борисов и Лъчо Танев за Александър Тунчев. Ако се разберат ще има трансфер, ако не няма да има трансфер“, каза Симонович.

Той коментира и ситуацията около Томи Костадинов, който също разтрогна договора си с ЦСКА. „Не знам нищо за Томи Костадинов. Искахме да тренира с нас и да видим в какво състояние е. Петър Величков най-добре знае какво се случва в ЦСКА. Той е по тези работи. Не е приятно това, което се случва и което го прави г-н Величков. Не че няма грешки при нас. Ако бъда честен има подписан договор с мениджърска агенция, а в агенцията не знаеха, че е направил това. Може да попитате там. Мислехме да го оставим тук да тренира с младите футболисти. Ситуацията с него е като на Иван Караджов. Ще оставим на юристите да движат нещата“, заяви още Симонович.

„ЦСКА ще направи всичко възможно Райс да остане в ЦСКА. В цяла Европа да търсим вратар няма да намерим такъв“, завърши главния мениджър на „червените“.