Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заедно с главния мениджър на тима Ивайло Петев направиха сериозна загрявка за предстоящ сблъсък с представителите на медиите в лагера на отбора в Белек.

Късно снощи журналистите, които отразяват събитията около лидера в първенството, хвърлиха ръкавицата на спортно-техническия щаб за мач на малки вратички. Ивайло Петев и компания бързо приеха предизвикателството и скоро двубоят ще се състои. Очаква се Ангел Петричев да застане под рамката на вратата. Бившият журналист и настоящ шеф в клуба е играл футбол именно на тази позиция. Ивайло Петев пък заяви, че ще запази в тайна състава, с който лудогорци ще се пуснат срещу журналистите.

Поканата за мач принуди Петричев и Петев да потренират тази сутрин, като преди заниманието на отбора си спретнаха игра един срещу един, а след това Ивайло Петев изпълни няколко далечни удара, за да провери в какво функционално състояние е Петричев. Изпълненията на двамата пък доведоха до разбор в тима на журналистите, който също ще се готви по специална програма до двубоя с Лудогорец.

„Надяваме се след мачлето да напишем заглавия „Лудогорец с първа загуба за годината“, коментираха репортерите помежду си.

Със съдействието на HUVEPHARMA