Старши треньорът на Локомотив София Диян Петков не бе многословен след загубата с 0:2 от Левски в 17-я кръг на А група. Наставникът бе изгонен на полувремето от съдията Николай Йорданов, след бурни протести, заради повечето минути добавено време на първата част, когато падна и второто попадение за “сините”.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО С ДИЯН ПЕТКОВ ТУК!

“Не мога да кажа, че съм недоволен от отбора си,” отбеляза Петков и наблегна на това, че футболистите му все още се сработват в нова формация.

“Честитя на Левски, но първия гол бе от несъществуващ фаул,” продължи треньорът на Локомотив и добави причината, поради която е бил ядосан след второто попадение.

“И за двата гола направихме грешки, но ние с тези двама централни защитници играем за първи път. Въпреки всичко мисля, че нашият отбор няма от какво да се срамува,” завърши Диян Петков.

Неговият помощник треньор Явор Вълчинов добави на пресконференцията след двубоя: "Мисля, че през по-голяма част от мача държахме инициативата, допуснахме два гола от наши грешки. Заслужавахме точка, или три."

"Нормална бе реакцията от наша страна, за продълженото допълнително време на първото полувреме. Диян Петков бе при съдиите на полувремето, аз не бях там, не знам какво са си казали," коментира той ситуацията за изгонването на старши треньора.

"Имаше повратен момент, в който Идриси можеше да отбележи гол през второто полувреме, ако беше успял, може би щяхме да се върнем в мача. Левски ни отбелязата два гола с два удара, и загубихме," завърши Вълчинов.