Старши треньорът на Локомотив София Диан Петков заяви, че очаква на проби в отбора да дойде таран, който ако бъде одобрен, ще подпише със „столичните железничари”.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ДИАН ПЕТКОВ ТУК!

„В Анталия на проби в отбора ще дойде един таран. Не мога да ви кажа за кого става въпрос. Ако го одобрим, ще разберете. Няма смисъл да говорим предварително”, сподели старши треньорът на Локомотив София.

„Вече трябва да наблегнем на контролните мачове срещу доста престижни отбори. Надявам се да се представим добре и най-вече да се подготвим за първенството. Новите попълнения могат да помогнат на отбора, но зависи от това как ще се аклиматизират. Нашето първенство се подценява. Мога да кажа, че на бразилеца му бе много трудно и той самият го призна. Надявам се да направят добър сезон”, добави наставникът на столичани.

„Не мога да кажа нищо за Владо Манчев. Тези контузии му попречиха. Надявам се отборът да играе добре. Разбира се, че Асамоа и Генков ще ни липсват. Важното е да се обиграем и новите да свикнат с отбора. Аз съм притеснен, но аз се надявам да намерим новите футболисти. Има 20 дни до първенството и новите нападатели могат да ни свършат работа, ако са добри разбира се. Съперниците ни като класа ни устройват”, каза още Диан Петков.