Истинско учудване от слабата игра на Локомотив Пловдив изрази нападателят на Славия Николай Божов, който вкара един от головете за успеха на тима си с 3:0 над "смърфовете".

Ветеранът се разписа със страхотен шут от около 30 метра, за да откри резултата и призна, че макар видимо да не си е личало, е бил много радостен от бижуто си. Божов разкри тактиката на отбора си за мача, но пък добави изненадано, че не е очаквал такава игра от гостите.

"Ами както с ЦСКА играхме, така и днес. Толкова слаб Локомотив не съм виждал, не знам защо е така", сподели нападателят. Той даде и причините за възхода на Славия, които имат вече пет поредни победи след трудния старт в "А" група. Нов треньор, нови момчета, трябваше ни време. Ето дойде времето, отборът има облик, дано продължаваме така и за напред. Целите са ясни, играем за място в тройката", каза още намиращият се в отлична форма таран. Той засегна и темата национален отбор. "Дано Митко Бербатов да се върне, защото направо ми е жал за това поколение, нищо не постигнаха. Нека да си стиснат ръцете и да играят за България", коментира Божов, добавяйки, че не мисли да спира с футбола и "ще играе, докато го държат краката".