Собственикът на Левски Тодор Батков е получавал по един шамар за всяка донесена петица по време на ученическите си години. Любопитната подробност около детството на адвоката разказа майка му – Зоя Кронева, която подкрепи сина си в играта „Стани богат” по Нова телевизия.

Тодор Батков участва благотворително в шоуто в сряда вечерта. Собственикът на „сините” бе "на разпит" и при невръстните водещи Бобо и Фифо. Наложи се адвокат Батков да пее химна на Левски, а малкият Фифо показа, че знае по-добре текста.

„Беше буен, но майка му знаеше всичко, каквото е направил. Като получаваше петици, получаваше по един шамар, защото му казвах, че в противен случай ще мие улиците на Пловдив”, разкри майката на Тодор Батков – Зоя.

Самият бос на Левски разказа още за семейството си, за баща си, за своя наследник – Тодор Батков – младши. Дори любопитната подробност, че в момента тежи 121 килограма не убягна на водещия Ники Кънчев.

„На 11 години имах инцидент в училище и ме изгониха от час и аз реших, че трябва да протестирам по някакъв начин, реших да стана партизанин. Оставих си чантата в гардеробчето и поех от центъра на Пловдив, до Първенец, даже се качих на един баир, в една разрушена колиба, стъмни се, нямаше какво да ям и много безславно ми завърши партизанлъка”, сподели адвокатът.