Босът на Левски Тодор Батков даде обширно интервю по време на първата тренировка, която „сините” проведоха. „Както винаги основните надежди са за честен шампионат и Левски шампион. Тази година е важно да се представим и добре в Европа, което за нас означава, минимум да влезем в групите. Разбира се, искаме и купата. Имаме потенциал за това, ние привлякохме четири, а чака ме и пето попълнение от България. Това са най-добрите извън нашия отбор, като изключим отделни единици от ЦСКА и Ловеч, които по обясними причини не може да привлечем. Не е лесно да намерим нов централен нападател, но максимум до четири-пет дни ще вземем такъв играч. Имаме двама, които ако им се обадим веднага идват със самолета до София, но търсим и по-добри. Търсим и десен външен, както и защитник от силно първенство, което се намира на запад от България”, коментира Батков.

„За нападател ще дадем колкото трябва. Нека само ми кажат, това е човекът. После ще извадим запечатания плик и ще го платим. При всички положения Георги се съобразява. Важно е новият нападател да се адаптира, защото ние правим нова атакуваща формация. Ако Дарко не бъде продаден, ще останат той и Дани Младенов от миналата година. До този момент сме избирали от 11 имена за нападател, но сега останаха четири. Двама са напълно готови да дойдат. За Тасевски имаше конкретна оферта, той мисли около една седмица, консултира се, и когато се обадихме, хората казаха, че са си взели играч на този пост. Няма проблеми, той в момента е играч на Левски. Силен е футболист е и ако остане ще ни помогне”, продължи собственикът на Левски.

„Вариантът Тасевски да остане в Левски е 50 %”, завърши по темата адвокатът.

„Със Старокин уточняваме детайлите. Трябваше да говорим и на ниво президенти. Той има позволение да тренира с нас, така че няма проблеми. Ще се разберем. На практика подменяме Сектор Б, ремонтът му струва около 500 хиляди”, сподели още босът на Левски Батков.

„Имаше опит от българска страна за намаляване на трансфера на Дембеле. Да, това е така. Това е позор, позор! Става дума за човек, който е ял бял хляб на „Герена”, като футболист и като ръководител. Няма да му казвам името”, завърши интервюто си Тодор Батков.