Тази неделя от 13.00 ч. в концертна зала на бившия партиен дом цялата локомотивска общественост ще бъде обединена от проект „Трибуна Бесика”. На масовата сбирка ще присъства собственикът на клуба Веселин Марешки, който изрази готовност да изгради новата фен-трибуна, а в подкрепа на това негово начинение на Лаута вече трети ден усилено се събират подписите на всички локомотивци.

Целта на сбирката е реализацията на проект “Трибуна Бесика” да достигне до максимално повече фенове на Локомотив, както и да бъдат зададени всички въпроси, на които лично финансовият благодетел на клуба да даде своите отговори.

Присъствието си на срещата са потвърдили още всички съпричастни и тясно свързани с изпълнението на проекта хора, с което всички отговори ще станат публично достояние от първа ръка.

Фенклубът на Локо Пд призовава цялата пловдивска и локомотивска общественост, която се вълнува от реализацията на проект „Трибуна Бесика” и модернизацията на стадион „Локомотив” в парк Лаута, да присъстват на насрочената среща.