Собственикът на Левски Тодор Батков направи днес първа копка на ново общежитие, където ще бъдат настанявани младите таланти на „синия” клуб. Батков говори и за базите, като отново засегна темата за стадион „Раковски”. Той разкри, че от Левски неколкократно са поискали среща с председателя на ДАМС Весела Лечева, но не са получили никакъв отговор от централата на спорта в България.

„Досега нищо не сме получили от държавата. Държавата само ни е взимала, първо стадиона и името. Мисля, че Левски като най-популярен клуб и символ на България по европейските терени, има право да получи като компенсация, за това, което му е сторено през годините, „Раковски”, за да направим престижен стадион, с който да се гордее цялата спортна общественост. Ще зачитаме както нуждите на другите спортове, така и на МВР,” заяви Батков. „Време е да сложим точка на дребното обогатяване и на далаверата, криейки се зад голямо име, каквото е това на Левски.”

„Наско Сираков си пожела да направим скоро първа копка на „Раковски” и се надявам скоро това да стане,” добави още Батков.