Най-високият футболист в Левски Симеон Иванов се наложи да носи най-ниския Жоазиньо. Така в Ейлат се проигра приказката за „крачун и малчо” само, че с футболисти на Левски.

Може да се каже, че бе мини постановка на разказа „болен здрав носи”, защото Симеон Иванов бе с температура през последните няколко дни и беше свалил няколко килограма от теглото си.

Това накара старши треньорът на Левски Станимир Стоилов да се смили над него. Симо трябваше да носи по-тежък футболист, но се стигна до варианта да качи на гърба си бразилското дете чудо, което има седем братя и три сестри.

В началото Жоазиньо не разбра какво трябва да направи и не искаше да се качи на гърба на високия футболист, когато с общи усилия няколко футболисти и от спортно техническото ръководство му обясниха какво трябва да направи, той се съгласи.

Изведнъж осъзнал, че стана по-висок от Симеон Иванов и гледа другите от високо Жоазиньо не искаше да слиза от гърба от защитника. Хареса му и искаше да бъде занесен чак до стаята му. Щастието не му се усмихна, защото Симо Иванов го изхвърли от гърба си на точно определените метри, до които трябваше да го носи.

Симо има опит от миналата година и за заякване е носил много по-тежки от Жоазиньо. Докато гледаше придобивката на своя сънародник, Жеан Карлос също направи опит да се качи, но върху гърба на Жоазиньо, който вече беше върху Иванов. За нещастие на нападателя той не успя да се задържи и не можа да опита удоволствието да бъде носен.