"Трябва да излезем на 100 процента мотивирани и да се раздадем. Вярвам, че можем да вземем нещо от този двубой”, заяви капитанът на Черно море Михаил Венков преди двубоя с Лудогорец от 11-ия кръг на "А" група.

След последното занимание на стадион “Тича”, „моряците” поеха курс към Разград. От групата отпаднаха невъзстановените от контузии Стефан Станчев и Траян Траянов, както и Марчин Бургхардт, Жиньо, юношата Илиян Неделчев и стража Илия Николов. В нея обаче се завръща холандският халф Марк Клок, който издържа последния фитнес-тест, а също и Бекир Расим и Мартин Костадинов.

Двубоят между Лудогорец и Черно море е утре от 20 часа, а сутринта наставника Никола Спасов е предвидил и тонизиращо занимание на едно от помощните игрища на “Лудогорец Арена”. За медийна група „Черно море” капитанът Михаил Венков заяви, че очаква да се получи здрав и оспорван мач срещу шампионите, който да бъде наслада за окото на феновете по трибуните. „Безспорно Лудогорец притежават много добър отбор. Във всички линии имат добри и качествени футболисти. Надявам се да им се противопоставим по най-добрия начин, като изпълним указанията на треньора. Трябва да излезем на 100 процента мотивирани и да се раздадем. Вярвам, че можем да вземем нещо от този двубой”, заяви уверено капитанът на „моряците”. /БГНЕС