Венцислав Стефанов внесе яснота около зимната селекция на Славия след контролната среща с Рилски спортист, играна днес в София. Президентът на столичния клуб разкри, че завръщането на Чавдар Янков е възможно само след преговори с отбора, който държи правата му - Металург Донецк.

"Зимната ни селекция ще бъде от не повече от 3-4 човека, които са качествени. Вратата на стадион "Славия" винаги ще бъде отворена за Чавдар Янков и за Георги Петков, както и за Райс М'Боли. Те са си наши момчета. Проблемът при Чавдар е, че той все още има действащ договор и ситуацията е доста сложна, но ще се водят преговори в тази насока. Положението при Петков е сходно, понеже той също е обвързан с контракт, но аз лично бих приветствал едно евентуално негово завръщане. Със сигурност обаче ще има промени в Славия. Ще се разделим с доста футболисти, но първо трябва да видя парите на масата, а не само да се говори за интерес. И аз имам много интереси", заяви Стефанов.

Той добави, че сръбският защитник Милан Ставрич вече е част от отбора на Славия.

"Днес играха юношите и футболисти на проби. Нашите момчета ги познавам. Сърбинът Ставрич ми хареса. Той вече е част от отбора. Не знам дали ще играем още контроли, тъй като и момчетата на проби от Поморие и Банско също показаха потенциал, така че могат и да получат още един шанс за изява", добави Стефанов.

Договор с "белите" вече подписа черногорският полузащитник Рамазан Бишевич.