Президентът на Славия Венцислав Стефанов говори пред репортери след днешната победа на Славия над третодивизионния Пирин Разлог с 1:0 в контрола, обяснявайки ситуацията с освободените от тима Йордан Петков и Тодор Колев.

„Това са пълни глупости, че двамата са освободени от Славия. На Йордан Петков му е предложен пост в щаба на Емил Велев като помощник треньор, а за Тодор Колев търсим други варианти за продължаване на кариерата му в чужбина. Треньорът е решил да подмладява отбора и моля ви се, не търсете под вола теле. Изкарахте го че сме ги били с пръчки и камъни. И двамата са дали много на Славия и за това ще направя всичко възможно да е добре и за тях, и за нас. Не искам да бъда вулгарен само ще ви кажа, че ситуацията няма нищо общо с мача с Левски, ако беше така, щяхме ли да му предлагаме на Петков да става част от треньорския щаб?” – сподели Венци Стефанов.

Относно представянето на белите през изминалия полусезон, босът на Славия го определи като „горе-долу”. „Най-точната оценка е на феновете на отбора, а те както знаете са интелигентни хора. Щом те мислят, че отборът върви в правилната посока, това е голямата награда”, добави босът на Славия.