Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви след победата над Нефтохимик, че се извинява на публиката на Локомотив Пловдив за думите, които изрече преди няколко дни по адрес на пловдивския отбор.

„Георги Петков почерпи за рождения си ден, да. Момчето заслужава. Той е един голям мъж, на когото аз съм много благодарен”, коментира Стефанов.

„Доволен съм от играта на отбора през второто полувреме. За първото съм толкова нервиран, че не ми се говори”, добави президентът на Славия.

„Според мен Славия трябваше да играе в първата седмица, но ние сами си направихме живота толкова труден. Специалистите прогнозират едно, а реалностите са съвсем различни. Ние взехме шест точки в първите три мача. Аз двете точки срещу Левски си ги броя. Славия е отбор, който може да победи всеки. Славия е отбор, който има стогодишна история и сигурно ще има още сто години”, продължи босът на „белите”.

„Аз на публиката на Локомотив Пловдив се извиних. Използвам случая, за да се извиня още един път. Не съм имал тях предвид, защото те наистина си обичат отбора. Такива псевдоспециалисти обаче наричат Славия и футболистите на Славия селяни. Един отбор, който е основан в центъра на София. Към такива хора бяха отправени моите думи”, допълни Стефанов.

„Каквото съм казал на футболистите, остава между нас. Аз мисля, че те достатъчно добре осъзнават, че нямат друг избор освен да играят и да побеждават. Стадионът в момента си е на мястото. Надявам се, че ще има един много хубав стадион. За мен двете дузпи не са спорни”, каза още Венцеслав Стефанов.