Президентът на Славия Венци Стефанов коментира скандала, който избухна по-рано през деня с играча на „белите“ Борислав Балджийски. Както и известно, 22-годишният футболист е уличен в убийството на Петър Алексов. Инцидентът се случи преди дни пред казино „Милениум“ в квартал Красно село в София. Босът на най-стария столичен клуб бе категоричен, че след тази си проява Балджийски вече няма как да бъде считан за играч на клуба и допълни, че ако обвинението се докаже, играчът трябва да понесе своята отговорност.

„Нищо конкретно не знам, разбрах, че е задържан (бел. р. Борислав Балджийски). Не е идвал на тренировки и аз от този ден считам, че той не футболист на Славия. Не искам името на клуба да се свързва с него. Той няма работа пред казина, мисля, че всеки трябва да понесе отговорност. Но ако има общо с това, той не е футболист на Славия“, започна Стефанов.

„Не е показвал агресия, напротив правеше впечатление, че е добро момче. Но няма място в казината. Не смятам, че това е удар по реномето на Славия, той е от месец-два при нас. Не е наш възпитаник“, завърши президентът пред ТВ7.