Президентът на Славия Венцеслав Стефанов пое цялата отговорност за слабото представяне на отбора през сезона.

„Безобразно слабо играхме. За футбола във втората седмица не искам да разговарям. Поемам цялата отговорност за слабото представяне на Славия, защото тази година е едно от най-слабите ни представяния, които сме имали до момента. Аз като представител на ръководството искам да се извиня на всички фенове и хора, които обичат Славия. Винаги съм апелирал за мъжка игра. Футболистите ги е налегнал гипсът”, коментира Стефанов.

„Вярвам, че треньорското ръководството ще намери правилните футболисти. Дали сме им картбланш. Догодина Славия трябва да заеме мястото, което се полага на отбора.

Сигурно е, че треньорският щаб се запазва. Сигурен съм, че през следващия сезон Славия ще бъде много по-силен отбор. Това, което решат треньорите, аз ще се съглася изцяло с тях”, добави президентът на Славия.

„Ако днес не бе Георги Петков, щяхме да берем невиждан срам.”

„Давам дума, че Славия няма да се представя никога повече толкова слабо. Целите са за лозунгите и за плакатите.Един отбор на Берое играе освободено. Те имаха също спад в играта през изминалия полусезон и затова попаднаха във втората седмица. Берое обаче е един здрав отбор, един колектив и нещата се получават. При нас липсва лидер. Играчите сами са направили, така че да играят във втората седмица”, продължи босът на „белите”.

„Според мен, ако останат 12 отбора би могло тези тимове да играят три пъти всеки срещу всеки”, каза още Венцеслав Стефанов.