Президентът на Славия Венцислав Стефанов коментира изявите на националния ни отбор в мача срещи Сърбия. Босът на „белите” пътува заедно с отбора, а според него това са моментните възможности на България.

„Дайте да си говорим откровено, това са ни възможностите, виждате с какво футболисти разполагаме, ако смятате, че ще стане чудо, просто ще се заблуждаваме. Сърбия е много добър отбор, направи ми впечатление, те са много по-напред от нас”, заяви Стефанов на летището при връщането на националите на българска земя.

„Още при децата не ги учат да играят, няма мотивация. Виждаме, че пропуснаха една първенство, а сърбите имат много добри треньори, с години пред нас са”.

„На един племенник (Иван Стоянов, племенникът на Йордан Лечков) сръбски защитник му взе топката от клек. Той (Пламен Марков) е прав да види с какво разполагаме, но това е истинската действителност”.

„Това е истината и трябва да се примирим. По-добрият вариант е да започнем от нула. Аз смятам, че трябва да отпишем това първенство, трябва да стане някакво чудо. Видяхме една Грузия с каква игра ни превъзхождаше, аз лично не съм оптимист за класирането на това първенство”.

„Аз смятам, че в България работят перспективни футболисти, трябва да се подготвя, така че да не отива в националните отбори боси”, допълни Стефанов.