Президентът на Славия Венцислав Стефанов отговори на журналистическите въпроси след убедителната победа на неговия тим над Доростол Силистра с 4:1. Стефанов сподели, че е изключително недоволен от играта на отбора през първата част и приветства решението на наставника Емил Велев да остави тима да играе цяло второ полувреме с човек по-малко заради изгонването на Николай Божов в самия край на първото полувреме.

„Радвам се че през второто полувреме имаше коренна промяна в играта и резултата говори сам за себе си и че тези момчета имат възможности. Мисля, че Георги Христов е доказан реализатор и за напред ще показва по-добри качества, но му трябва още малко време и спокойствие”, каза Стефанов.

„Не виждам защо да бъде наказван Божов за червения картон от страна на дисциплинарната комисия това все пак е контрола и се получават такива неща. Божов ще бъде глобен за постъпката си по вътрешния правилник. Радва ме прогреса на младите момчета в отбора. Нашите юноши по-нищо не отстъпват на батковците си, даже на моменти бяха и по-добри. Тепърва ще навлизат още и още млади футболисти в Славия. Разчитам на треньорското ръководство да изкорени проблема Славия да играе на високо ниво, а в следващия мач да не дават максимума от възможностите си. Искам отборът във всеки мач да играе на 100% независимо от какво значение е”, завърши босът на „белите”.