Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкри още любопитни факти около инфарктния последен мач със сините, решителен за шампионската титла. "Наш играч плачеше в съблекалнята, че Левски не е станал шампион. Разбира се, той няма да остане в Славия. Не е юноша на Левски, а на Павликени“, каза шефът на белите, без да уточнява името на футболиста.

Стефанов сподели още, че вратарят Георги Петков е искал да си пусне мустак и така да излезе на терена срещу сините, но президентът на белите го разубедил.

"От Левски съм обиден най-много на Мариян Христов, той отправяше смъртни заплахи срещу Гошо Петков веднага след мача. Това момче забрави, как е ял бял хляб в Славия, ние го направихме човек. Когато дойде в София, прескачаше трамвайните релси, а публиката искаше да го изгоним“, заяви още шефът на Славия.

Венцислав Стефанов за пореден път отрече да е имало премии от Лудогорец за този двубой. Все пак той призна,че от Разград са се отблагодарили по някакъв начин. "Киро ме почерпи“, каза босът на белите, като само се усмихна на въпрос, дали и той на свой ред е почерпил футболистите.