Президентът на Славия Венци Стефанов нападна открито отбора  на Берое. Босът на „белите“ сподели мнение, че заралии не заслужават аплодисменти за това, че получават помощи от ТЕЦ Марица Изток.

Същевременно, Стефанов похвали собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, че влага пари в „град със затихващи функции“.

„Берое? Не може един клуб да взима 4-5-6 милиона от Мариците и ние да аплодираме това нещо. Това е престъпление от общ характер. Държавната помощ на Лудогорец, не го защитавам Домусчиев, но той направи безумна инвестиция в град със затихващи функции. Утре, ако реши да се откаже от футбола, там ще пасат кравите. Малко са му дали, 4-5 милиона. Да инвестира в Делиормана...Там най-посещаването заведение е сладкарницата на бензиностанцията на входа на града“, каза в свой стил Венци Стефанов.

Що се касае до срещата между Славия и Берое, която се игра в неделя, 9 август, босът на най-стария столичен тим обясни: „От старта на Славия съм доволен, от продължението – не. Берое играха близо 90 минути с човек по-малко, а ти не можеш да ги победиш. Берое е труден отбор, тежко играем срещу тях. Следващият път няма да им се размине. Загубихме две точки. Петър Хубчев сигурно трябва да ходи на пресконференции. Той е работил в тези държави и е запознат как се работи, но сега не работи в бяла държава“.

Още от изказването на Венци Стефанов може да прочетете ТУК!