Собственикът на Славия Венци Стефанов сподели след победата с 2:1 над Локомотив Пд, че феновете на „белите” трябва да погледнат и да видят, че отборът играе своите мачове, а момчетата се борят за успеха си.

„Дал съм дума да не коментирам съдийството, коментирайте го вие. Жалко, че вече няколко мача трябва да догонваме. Но се радвам, че момчетата проявиха характер и най-много се радвам, че моят кръщелник ми донесе късмет, той дойде с мен и ми донесе късмет. Ако мачът беше започнал с 1:0 за Славия, може би щеше да завърши с 3 или 4 гола за Славия.”, сподели Венци Стефанов.

„Това исках, такъв отбор, с млади и напористи хора, които могат да побеждават. Искам да кажа на момчетата, които бяха вдигнали някакви плакати, че са много важни първите 7 години за всеки един. На простия човек пари можеш да му дадеш, акъл не може. Ако те имат акъл в главата ще видят, че отборът играе”, добави още босът на Славия.

Венци Стефанов отказа да говори за скандал между феновете и Емил Велев. В същото време той даде да се разбере, че има възможност Райс Мболи да бъде продаден до края на трансферния прозорец: „Райс Мболи замина за Франция, има мач с Алжир. Има време, не мога да кажа дали остава.”

Венци Стефанов бе помолен да коментира и думите на Коко Динев, който след двубоя споделил, че има какво да връща на Славия и най-вече заради оставането на Локо Пд в А група, след мача между двата тима. „Много му благодаря за това, но не смятам, че има какво да ми връща”, добави Венци Стефанов.