Президентът на Славия Венци Стефанов замина заедно с отбора за лагера в Турция, а на летището шеговито сподели, че това, което липсва на „белите“, за да са в топ 3, са 10 милиона евро и нов стадион.

„Отборът да върви, не съм само аз човекът, който дава парите, там съм, искам да бъда до тях, да видим как се представят, кой как се отнася към ангажиментите си. Вярвам в момчетата и съм убеден, че ще се подготвят перфектно“, заяви Стефанов.

„Възможно е, всичко е възможно. Има няколко предложения, ако одобрим някой от тях, ще го привлечем. Има ли значение? (дали е чужденец б.р.) Важното е да е добър и да вкарва голове. Определено има много по-сериозни попълнения, които съм убеден, че ще допринесат качеството на отбора да бъде по-голямо.“

„Велислав Вуцов е Велислав Вуцов. Единственото по-различно е да е малко по-спокоен и да вдъхва малко повече увереност на футболистите. Футболистите искат да знаят, че треньорът вярва в тях и дори да допуснат грешки, могат после да ги поправят. Когато не им обръщаш внимание или ги кориш много, реагират различно.“

„Някъде около 10 милиона евро, един много хубав нов стадион, какъвто ще прави Левски и 10 милиона годишно, това е основното, което липсва“, завърши Стефанов.