“Извинявайте, слависти”, обърна се към феновете чрез сайта на клуба президентът Венцеслав Стефанов. Той поиска думата след отпадането на полуфинал от Берое за купата, дошло с 0:1 в реванша в Стара Загора.

"Сбъркахме всички в клуба. Още от лятото, после и през зимната пауза. И със селекция, и с отношение. Аз съм виновен най-много, защото аз ръководя нещата.

Треньорите и играчите също имат вина. Извинявам се на хората, които толкова искаха Славия да спечели трофей. Надцених някои футболисти.

През лятото изтичат договорите на доста от тях, ще мислим кои заслужават да бъдат подновени. Има няколко човека с характер, достоен за Славия и за битка на терена. Около тях ще градим състав, ще търсим такива момчета. Не говори добре за младите, че това са хора на сериозна възраст, с 10-15 години в играта. Ако и младите ни играчи имаха тяхната стръв и морал...

Благодаря на славистите за подкрепата. Подарихме си един чудесен юбилей като празненства и чествания, остават свършените неща извън терена. Славия е на 100 години и това бе отбелязано подобаващо. Но най-добрият подарък го няма. Той трябваше да дойде със спечелването на купата."