Президентът на Славия Венци Стефанов бе бесен след решението на СТК, което остави Миро Антонов без картотека за новото първенство. По този начин спортно-техническата комисия отсъди, че Лудогорец е прав в случая с разтрогнатия договор с футболиста.

„Решението е, че нямало основание да бъде картотекиран Миро. Решението на Комисията на труда към МС не е основание. Това според вас какво е? След като договорът е разтрогнат на базата на какво няма как да е картотекиран. Можел да работи друго. Ако искат да го вържа на една каишка и да ходи да пасе“, каза Стефанов.

„Една подлога в един вестник излезе с една статия и тези подлоги тук реагират. Пазя бордера, където Кирил Домусчиев и други пращат парите на тези подлоги. Първо ще ги покажа на компетентните органи“, допълни Стефанов.

Той призова и хората от протестите да тръгнат към сградата на БФС. „Тези хора, които са на „Орлов мост“, трябва да минат и през „Иван Асен“. Трябва да извадят всички подлоги оттам и да ги сложат, където им е мястото. Виждате за какво става въпрос. Как се решават съдбите на хората. Питайте Маринов къде му е съвестта и човещината. Ще предприемем всички законови стъпки. Тръгнахме по законния начин. Разтрогна пред комисията по труда в Разград. Тя казва, че договорът е разтрогнат. Призовавам привържениците да минат през Иван Асен и всички да ги ометат. Нищо не е легитимно в този футболен съюз. Нека да знаят хората, че трябва да има правда и справедливост в тази държава. Не може разни монополи и олигарси да командват всичко. Не може да се разхождат с Фалконите си из Европа и да решават съдбата на хората“, допълни още босът на „белите“.

Въпреки тежките обвинения към БФС Венци Стефанов не пожела да каже дали Славия ще подкрепи Боби Михайлов на предстоящия конгрес. „Чакайте, има много вода да изтече“.