Президентът на Славия Венцислав Стефанов излезе изключително ядосан от съблекалнята на своя тим, като каза, че е много разочарован от своите футболисти, безидейната игра и бездушието в някои футболисти. „Белите” записаха нулево равенство със Сливен в мача от 11-я кръг на А група.

„Отборът на Сливен постигна това, за което беше дошъл, и на нашия стадион се чувстваха доста комфортно. Нямам обяснение защо се получава вече 17 години така, но си мисля, че само тоягата ще оправи моите играчи и ще обръщам другата страна на тефтера”, сподели Стефанов.

Босът на Славия отново се върна на темата „Литекс”, като спомена и предстоящия мач на „оранжевите” с Левски: „Сигурен съм, че момчето от Шумен (Станислав Тодоров ще ръководи мача Литекс - Левски) ще обезглави Левски в понеделник, а нас – следващият, който назначат, ще ни извади от чорапите. В Ловеч прошка няма. Тези хора, които говорят за мен чрез официалната страница на Литекс, без да си слагат имената, са просто едни ибрикчии.”

„Нямам нищо против Гриша Ганчев, но когато двама ибрикчии говорят за мен без да ме познават, няма как да стане.”

Що се отнася до Димо Момиров, Венцислав Стефанов попита журналистите дали са запознати с резултата от двубоя на Монтана – Черно море, а след като получи отговор 4:0, каза иронично - „Извинете”. „Няма го Димо Момиров в Монтана и видяхте какво се получи. Искам да им кажа на Черно море, че тук ще ги чака адът, ако ще Димо Момиров да свири.”

Президентът на Славия заяви, че все още не е решил дали ще глобява футболистите си за това, че днес не взеха трите точки.